注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Toy's Factory

This Band can play with anyone.

 
 
 

日志

 
 

好凍噢~!  

2008-01-25 01:24:47|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

  Ladies & Gentlemen!依傢系1月25號,系我地親愛嘎好仔同學嘎牛一,Happy Birthday~yeah~!

              廁紙,你老拉哇哈哈哈哈哈~!

今日落雨啊凍死拉~希望快d回暖拉!收工赶過去深大·真系有d凍·听朝仲凍拉得9度~唉,5起身算咯,不過要翻工~慘。
     今晚排練有surprise啊,阿Ling識彈吉他拉,仲識唱埋添~!仲唱creep~!犀利啊~!嚇死我地拉哈哈哈~!比心機拉~我地都會支持你嘎~!
    翻到布心去左爵仔間鋪頭度,搞得7788拉已經,好快可以開張拉,爵仔做老細咯,以后煙仔5使自己買咯哈!爵仔已經成功戒煙25日拉,希望距可以涯埋呢個月拉。

           好想睇肥仔跳Rain~大傢會好開心的!

訓拉各位~姑奶!×-×

 

                                                                                                                   Low

  评论这张
 
阅读(100)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018